Allergiák
Prof. Kuninaka Hironaga, A Kuninaka kórház vezetője

“Mr. Yamada, a Rendőrségi Kutatóintézet vezetője súlyos allergiában szenvedett. Bőrgyógyász kezelte újra meg újra sikertelenül. Ezután kezdett el antioxidáns ionizált vizet fogyasztani. Az allergia nagyon jól reagált rá és nemsokára teljesen meggyógyult. Semmilyen visszaesés nem történt, jóllehet mindenféle táplálékot fogyasztott. Nagyon hálás volt és el volt ragadtatva a kezeléstől. Ami engem illet, nekem is komoly allergiám volt. Amióta antioxidáns ionizált vizet kezdtem el fogyasztani, az allergiám elmúlt.

Azóta elkezdtem a kutatást antioxidáns víz hatékonyságáról. Felfedeztem hogy a legtöbb allergiát a szervezet elsavasodása okozza és kapcsolat van az allergia és a túl sok cukor és hús fogyasztása között. Minden allergiás esetben a beteg antioxidáns ásványi értékei túl alacsonyak, melyek viszonzásképpen jelentősen csökkentik a szervezet ellenálló képességét. A szervezet túlérzékennyé válik és könnyen allergiás lesz. Az érzékenység stabilizálására kalcium oldatot injektálnak a vénába. Ezért nyilvánvaló, hogy az antioxidáns víz kalciumiont tartalmaz, amely csillapítja az allergiát. Az ionos kalcium nemcsak erősíti a szívet, a vizelést és a méreganyagok semlegesítését, de a savasságot is ellenőrzi. Erősíti az emésztőrendszert és a májfunkciót. Ezzel támogatja a természet gyógyító erejét és növeli az allergiával szembeni ellenállást. Számos esetben, amikor a betegség nem reagál a gyógyszerekre, úgy találták, hogy jól reagál az antioxidáns ionizált vízre.”

Hozzászólások lezárva