Emésztési problémák
Prof. Kogure Keizou, A Juntendo kórház Kogure klinikája

 “A gyomrot nagyon legyengítik mind a gyomorral kapcsolatos betegségek, mind a más általános megbetegedések. Ráadásul bármely idegi feszültség vagy izgalom gyakran okoz gyomorizgalmat, bizonytalansági tüneteket, Az antioxidáns ionizált víz fontosságának a szerepe a gyomrunkban az, hogy semlegesíti a kiválasztást és megerősíti a működését. Általában az antioxidáns víz elfogyasztása után 1-3 perccel a gyomornedv 11 szeresére növekszik. Azok, akik gyomorsavhiány bántalomban szenvednek, vagy kevés a gyomornedvük az antioxidáns víz jelenléte stimulálni fogja a gyomorsejteket, hogy több gyomornedvet válasszanak ki. Ez válaszul erősíti az emésztést és az ásványok felszívódását. Másrészről azonban, akik gyomorsavtúltengésben (túl sok a gyomornedvük) szenvednek, azoknál az antioxidáns ionizált víz semlegesíti a túl sok gyomornedvet. Ezért nem képez fordított reakciót. Maeba Egyetem orvosa szerint a gyomornedv pH-ja az antioxidáns víz fogyasztásakor normális marad. Ez azt bizonyítja, hogy az antioxidáns víz képes semlegesíteni ugyanakkor stimulálni a kiválasztást”.

Hozzászólások lezárva