Aktualitások

Tavaszi felfrissülés a Füredi ION-nal

http://www.lugosviz.info.hu/ web-áruházunkban az 5 literes Füredi ION pH9,3 lúgosító italt 2018. március 12-től 2018. március 31-ig 15% kedvezménnyel kínáljuk vásárlóinknak 870 Ft/db helyett 740 Ft/db áron. A szállítás feltételei változatlanok. 30 literenként a csomagolási és szállítási költséget mi viseljük, azaz, ha megrendelése 30, 60, 90, vagy akár 120 liter, úgy csak az áru értékét kell fizetnie. Ne hagyja ki az akciós vásárlási lehetőséget!

III. Hajdu vitéz kupa EBES 2017.04.30.

A plusz energiát a Füredi ION biztosította az erős embereknek. Szép volt

18216718_1290499151071673_756733325023368678_o-1

IMG_20170430_122533-1IMG_20170430_122024-1IMG_20170430_113412

Köszöntsük együtt a tavaszt!

Szeretnénk támogatni a hosszú tél utáni tavaszi felfrissülést, szervezetük regenerálódását, ezért április 15-ig ismét kedvezménnyel vásárolhatják meg 2 literes lúgosító italainkat a webshopunkban.

2fa67f482133f1c934235b73c2a03954_XL

Farsangi AKCIÓ!

Kedves Vásárlóink! A farsangi mulatságok idején mi is igyekszünk “jófejek” lenni és AKCIÓT hirdetünk 2 literes, ezüst flakonos Füredi ION és OXION pH9,3 lúgosító italainkból. Akciós termékeink korlátozott mennyiségben a készlet erejéig kaphatóak webshopunkban.

Képkivágás

10-es kedvezmény ion, oxi

Karácsony AKCIÓ!

Tisztelt Vásárlóink! Ezüst Karácsony néven AKCIÓT hirdetünk. Korlátozott mennyiségben kaphatók az alábbi termékeink ünnepi, ezüst palackozásban:

Füredi ION 2 l-es és 0,5 l-es kiszerelésben

Füredi OXION 2 l-es és 0,5 l-es kiszerelésben,

Akvarion 0,5 l-es alma-menta, és gyömbér ízben, valamint

Sport+ion 0,5 l-es citrus ízben.

Most a készlet erejéig 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg az akcióban részt vevő viszonteladóinknál, illetve keressék webshopunkban az ott érvényes kedvezményekkel!

karacsonyi-ezust-akcio 

Tisztelt Vásárlóink!

E héttől az utánvétes küldemények után fizetendő összegeket a futároknál levő kártyaterminálokon keresztül, bankkártyával is fizethetik!

Nem szükséges előre jelezniük a fizetés módját, a kézbesítéskor eldönthetik, hogyan szeretnének fizetni, így megoldódnak a váltópénzzel, visszajáróval kapcsolatos gondok is.

Többféle bankkártya is elfogadott: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron és V-Pay,

Paypass, chip és mágnescsík egyaránt. 

Szolgáltatás díja: szerződés szerinti utánvét kezelési díj + a beszedett utánvét összegének 1%-a.

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy termékeinkkel ismét hozzájárulhattunk a Nagy László Nemzetközi Kézilabda Tábor (László Nagy International Handball Camp ) sikeres lebonyolításához. Szép volt, lányok-fiúk, egészségetekre!

Nagy László tábor


lugosfutamvegeMegtörtént a Lúgos futam befejező sorsolása!
 

Legutóbbi rendelésük mennyiségét nyerték meg a következő vásárlóink: Tóth Tibor Budapestről, Furucz Katalin Hatvanból, Tóth Bernadett Darányból, és id. Gattyán György Budapestről, gratulálunk nekik!
Tisza tavi családi hétvégi pihenést nyertek: Veres József Nagyrédéről, és Kristóf Andrea Szuhogyról, szívből gratulálunk! Nyerteseinkkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot a nyeremények átvételével/részleteivel kapcsolatban.

 Megtörtént a “Lúgos futam” első sorsolása!

Örömmel értesítjük Horváth Viktória miskolci, Vaits Zoltán hódmezővásárhelyi, Káplár Gábor budapesti, és Széles Szilárdné kemencei lakosokat, hogy most nekik kedvezett a szerencse. Rövidesen megkapják nyereményüket, azaz a legutóbb rendelésükkel azonos összetételű lúgosító és sport italainkat.

Gratulálunk nyerteseinknek, tartsanak velünk játékunk következő fordulójában is!

Káplár Gábor budapesti nyertesünknek cégünk ügyvezetője adta át nyereményét

Káplár Gábor budapesti nyertesünknek cégünk ügyvezetője adta át nyereményét

lugosfutamnyertes

 

A Lúgos Futam egyik szerencsés nyertese. Ezúton is gratulálunk a miskolci Horváth Viktóriának!

lugosfutampng

Mától indul a LÚGOS FUTAM!

Új játékot indítunk, amelynek keretében Webshopunk vásárlói közül havonta négyen megnyerhetik rendelésüket (azaz megduplázzuk rendelését)! Ráadásul a játék végén kisorsolunk törzsvásárlóink és új vásárlóink között is egy-egy Tisza tavi családi hétvégi pihenést. Szállást biztosítunk a tiszafüredi Pepita Ifjúsági és Családi Szálláshelyre max. 5 fős család részére 2 éjszakára, illetve programokat ajánlunk, kerékpárokat biztosítunk túrázáshoz. A sorsoláson azok a vásárlóink vesznek részt, akik 2016. április 1. és 2016. május 31. között legalább egy alkalommal min. 30 l-t vásárolnak termékeinkből, bármilyen összeállításban. Minden vásárlást figyelembe veszünk, tehát aki több rendelést ad le, nagyobb eséllyel indul! Sorsolások időpontja: 2016. május 2. és 2016. június 01. A nyeremények készpénzre, egyéb kedvezményre, juttatásra át nem válthatók! A nyeremény igénybevételének időpontját a nyertessel egyeztetjük.  

Új termék az Ön egészsége érdekében!

function weblapra teljes1024x576png

Tudja-e Ön azt, hogy mit jelent a DDW?
A kifejezés az angol Deuterium Depleted Water rövidítésből származik, deutérium csökkentett vizet jelent.
A természetes vizekben található egymillió vízmolekulából kb. 150 a nehéz-vízmolekula, (ezt fejezi ki a 150 ppm érték), termékünkben ezt csökkentettük 100 ppm-re.

A Metakovasavról (H2SIO3) pár gondolat: táplálja a hajat, a bőrt, a körmöt, enyhíti a gyulladásokat, és nem utolsó sorban szervezetünk a kötőszövetek építéséhez a kovasavból nyeri a szilíciumot.
Cégünk a közeljövőben ezt az új, Deutérium csökkentett lúgosító italt forgalmazza Function márkanéven.
A termék kiemelkedő tulajdonságaihoz képest rendkívül kedvező fogyasztói áron, jelentős mennyiségi kedvezményes bevezető akció keretében lesz megvásárolható.
Hamarosan tájékoztatjuk fogyasztóinkat és forgalmazóinkat a további részletekről.

Function címke weblapra630x410png

Hozzászólások lezárva