Function deutérium csökkentett lúgosító ital

function weblapra teljes1024x576png

Function deutérium csökkentett lúgosító ital

A Function egy úgynevezett többfunkciós ivóvíz, melynek legfőbb előnyös tulajdonságai röviden összefoglalva: csökkentett deutérium szint (max. 100 ppm), lúgosító hatás (pH9,3±0,3), magas oxigén tartalom (min. 45 mg/l), metakovasav tartalom (38 mg/l)  különleges vízkezelési eljárásokkal harmonizálva. Az új Function italunkban minden megtalálható együtt, amit fontosnak tartunk, mert az Ön egészségét szolgálja, jó közérzetét biztosítja.

A természetes vizekben található egymillió vízmolekulából kb. 150 a nehézvíz molekula, (ezt fejezi ki a 150 ppm érték), termékünkben ezt csökkentettük 100 ppm-re. Miért fontos ez Önnek? A deutérium megvonás célja, csökkenteni szervezetünkben a deutérium (D) koncentrációt. Ezt elérhetjük azzal, hogy olyan termékeket fogyasztunk, amelyek deutérium tartalma alacsonyabb, mint az általában fogyasztott csapvízben (kb. 150 ppm). Ha folyamatosan az alacsonyabb deutérium tartalmú vizet isszuk, akkor napról napra csökken a szervezetünk deutérium koncentrációja, vagyis tapasztalhatjuk a deutériummegvonás kedvező élettani hatásait.

A Function pH9,3±0,3 lúgosító kémhatását szabadalmaztatott elektromos eljárással, adalékanyag hozzáadása nélkül érjük el.

A különleges vízkezelési eljárásunknak és a plusz oxigénnek köszönhetően az ital olyan többlet energiát ad a szervezetnek, amely könnyebbé teszi a fárasztó munka vagy edzések terheléseit, segít a szellemi frissesség megőrzésében. A természetes vizeknél jóval magasabb oxigéntartalom sejtszinten biztosítja a jó közérzetet, támogatja a szervezet regenerálódását.

A metakovasavról (H2SIO3) néhány gondolat: táplálja a hajat, a bőrt, a körmöt, enyhíti a gyulladásokat, és nem utolsó sorban szervezetünk a kötőszövetek építéséhez a kovasavból nyeri a szilíciumot.

 

Hozzászólások lezárva