Belső Klinikai tapasztalatok

Az Ember és a Környezete Egészségben és Betegségben” 8-dik éves Nemzetközi Szimpóziumán elhangzott előadásokból részletek; 1990 február 24-én a Grand Kempinski Hotel, Dallas, Texas, USA
Dr. H. Hayashi, M.D. és Dr. M Kawamura, M.D., A lúgos ionizált víz klinikánkon történt bevezetése óta (1985) a következő érdekes klinikai tapasztalataink voltak.

A lúgos ionizált vizet ívásra és az ételek készítésére használtuk a bent fekvő betegeinknél.
A következőket vettük észre:

  • A vércukor szintjének csökkenése a cukorbetegeknél.
  • A perifériás vérkeringés növekedése üszkösödéseknél.
  • Húgysavszint csökkenése köszvényben szenvedő betegeknél.
  • Javulások a májfunkció vizsgálatokban máj rendellenességeknél. Javulások a nyombélfekély és annak visszatérésében.
  • Javulások a magas és az alacsony vérnyomásban.
  • Javulások az allergiás megbetegedésekben, asztmában, csalánkiütésekben, szénanáthában és atópiás dermatitiszben.
  • Javulások tartós hasmenésnél gyomor-resectió után.
  • Serum bilirubin szint javulása újszülötteknél.

Szilárdak lévén a klinikai javulásokban, rendszeresen figyeltük a változásokat a betegek székleteiben, székleteik színének változását a feketés-barnától a világos sárgás-barnáig, a székletük szaga majdnem elhanyagolható. Azoknak a betegeknek a száma, akik székrekedésben szenvednek jelentősen csökkent. A széklet változásának leletei azt sugallják, hogy a lúgos ionizált víz csökkenteni tudja a rothasztó vagy pathogenetikus anyagcseretermék előállítását. A lúgos ionizált vizet előállító készülékeket 1985 májusában szerelték be a klinikánkon. Az elmúlt 15 év klinikai tapasztalata alapján elmondható, hogy az elektrolízissel csökkentett klaszterméretű ionizált víz ivási és főzési célra való bevezetése betegeink számára a klinikánkon a napi orvosi tevékenység előfeltétele kellene, hogy legyen. Semmilyen betegek számára készült étrendi/diétás recept nem lehet tudományos ha a víz tulajdonságát nem veszik figyelembe.

Hozzászólások lezárva