Rólunk

Kezdetektől napjainkig

A vizek kezelésének gondolata Balázs László matematika-fizika szakos tanártól és feleségétől, Balázs Lászlóné biológia-kémia szakos tanárnőtől indult. A kivitelezés az 1990-es évek elején kezdődött egy PI-készülék vásárlásával és üzemeltetésével. Elsőként a PI víz, mint ivóvíz, FÜREDI VÍZ, a szénsavas változata pedig KAPITÁNY VÍZ néven került forgalomba. Ezek után elkezdődtek a vízkezelés további kombinációi magnetizálással, illetve elektromos terek alkalmazásával és Grander-kezeléssel. Minden kezelést többszörös szűrés, tisztítás előz meg.

2007 nyarától kezdetét vette a Füredi ION pH9,3 lúgosító ital palackozása, majd 2008-tól az oxigénnel dúsított Füredi OXION pH9,3 gyártása és forgalmazása.
2013 év végén kezdtük el az  üdítőitalok gyártását, amelynek fejlesztése során kitűnő alapot biztosított a vízkezelésben szerzett tapasztalatunk, valamint óriási előny volt a rendelkezésre álló gépparkunk, a szakembergárdánk.

Most a fejlesztés két síkon fut. Egyrészt a népszerű lúgosító italok területén, másrészt dolgozunk a még több energia felszabadítását biztosító vízoldékony Q10 koenzimet tartalmazó üdítőitalok további változatain, a lehető legtöbb célzott fogyasztói igény figyelembe vételével.
Elkötelezetten küzdöttünk és küzdünk ma is, hogy az emberek mind szélesebb körben kapjanak felvilágosítást a lúgosító italok hasznosságáról, a szervezetre gyakorolt páratlan és tudományosan igazolt élettani hatásáról. Nem feledkezve meg arról sem, hogy az egyéb fogyasztói elvárásoknak szintén meg kell felelnünk.

Balázs László

Hozzászólások lezárva