Sport üdítőitalok

POWER 0,5 liter

POWER ION pH9,3

Adalékanyag hozzáadása nélkül, elektromos eljárással lúgosított, többszörösen szűrt, tisztított, ionizált, magnetizált, PI-kezelt, Grander-kezelt ivóvíz felhasználásával készült, csökkentett ásványi anyag tartalmú ital. A​ lúgos víz oxigéntartalma 3-5-ször magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el szervezetünket.
0,5 literes kiszerelésben kapható.

Sport+ 0,5 liter

Sport+ION citrus ízű üdítőital

A Sport+ION citrus ízű üdítőital alapja többszörös kezelésnek alávetett ivóvíz. A kezelések folytán az ital olyan tulajdonságokkal bír, amely plusz energiát biztosít a szervezetnek. Az ízesítésnek köszönhetően finom és “itatja magát”. Az üdítő alapjául szolgáló víz többszörösen szűrt, tisztított, PI-kezelt, magnetizált és Grander-kezelt.
A Sport+ION üdítőital 0,5 literes és 1,5 literes kiszerelésben kapható.

AkVarion alma-menta 0,5 liter

AkVarion alma-menta ízű üdítőital Q10 koenzimmel

Az alma-menta ízű AkVarion, alma-menta és ginkgo kivonatot, valamint Q10 koenzimet tartalmazó üdítőital rengeteg plusz energiát ad a szervezetnek. A Q10 koenzimet a szakirodalomban az energiafelszabadítás katalizátorának is nevezik. A Q10 koenzimet az emberi szervezet állítja elő, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken. Világszabadalmi eljárás teszi lehetővé a Q10 koenzim vízoldékonyságát.
0,5 literes kiszerelésben készül.

AkVarion alma-menta CO2 0,5 liter

AkVarion alma-menta ízű üdítőital Q10 koenzimmel szénsavas

Az alma-menta ízű AkVarion, alma-menta és ginkgo kivonatot, valamint Q10 koenzimet tartalmazó, szénsavval dúsított üdítőital rengeteg plusz energiát ad a szervezetnek. A Q10 koenzimet a szakirodalomban az energiafelszabadítás katalizátorának is nevezik. A Q10 koenzimet az emberi szervezet állítja elő, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken. Világszabadalmi eljárás teszi lehetővé a Q10 koenzim vízoldékonyságát.
0,5 literes kiszerelésben készül.

AkVarion gyömbér 0,5 liter

AkVarion gyömbér ízű üdítőital Q10 koenzimmel

Az AkVarion gyömbér és articsóka kivonatot tartalmazó üdítőital Q10 koenzimmel készül, ízében inkább a gyömbér a dominánsabb. A Q10 koenzimet a szakirodalomban az energiafelszabadítás katalizátorának is nevezik. A Q10 koenzimet az emberi szervezet állítja elő, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken. Világszabadalmi eljárás teszi lehetővé a Q10 koenzim vízoldékonyságát.
0,5 literes kiszerelésben készül.

AkVarion gyömbér CO2 0,5 liter

AkVarion gyömbér ízű üdítőital Q10 koenzimmel szénsavas

Az AkVarion gyömbér és articsóka kivonatot tartalmazó üdítőital Q10 koenzimmel készül, szénsavval dúsítva is. Ízében inkább a gyömbér a dominánsabb. A Q10 koenzimet a szakirodalomban az energiafelszabadítás katalizátorának is nevezik. A Q10 koenzimet az emberi szervezet állítja elő, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken. Világszabadalmi eljárás teszi lehetővé a Q10 koenzim vízoldékonyságát.
0,5 literes kiszerelésben készül.

Füredi kristályszóda C-vitaminnal

 Többszörösen szűrt, tisztított, ionizált, magnetizált, PI-kezelt, Grander-kezelt, szénsavval dúsított ital C-vitaminnal.

Hozzászólások lezárva