Sport üdítőitalok

POWER 0,5 liter

POWER ION pH9,3

Adalékanyag hozzáadása nélkül, elektromos eljárással lúgosított, többszörösen szűrt, tisztított, ionizált, magnetizált, PI-kezelt, Grander-kezelt ivóvíz felhasználásával készült, csökkentett ásványi anyag tartalmú ital. A​ lúgos víz oxigéntartalma 3-5-ször magasabb a hagyományos csapvízénél, így nagy mennyiségű oxigénnel látja el szervezetünket.
0,5 literes kiszerelésben kapható.

Sport+ 0,5 liter

Sport+ION citrus ízű üdítőital

A Sport+ION citrus ízű üdítőital alapja többszörös kezelésnek alávetett ivóvíz. A kezelések folytán az ital olyan tulajdonságokkal bír, amely plusz energiát biztosít a szervezetnek. Az ízesítésnek köszönhetően finom és “itatja magát”. Az üdítő alapjául szolgáló víz többszörösen szűrt, tisztított, PI-kezelt, magnetizált és Grander-kezelt.
A Sport+ION üdítőital 0,5 literes és 1,5 literes kiszerelésben kapható.

AkVarion alma-menta 0,5 liter

AkVarion alma-menta ízű üdítőital Q10 koenzimmel

Az alma-menta ízű AkVarion, alma-menta és ginkgo kivonatot, valamint Q10 koenzimet tartalmazó üdítőital rengeteg plusz energiát ad a szervezetnek. A Q10 koenzimet a szakirodalomban az energiafelszabadítás katalizátorának is nevezik. A Q10 koenzimet az emberi szervezet állítja elő, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken. Világszabadalmi eljárás teszi lehetővé a Q10 koenzim vízoldékonyságát.
0,5 literes kiszerelésben készül.

AkVarion gyömbér 0,5 liter

AkVarion gyömbér ízű üdítőital Q10 koenzimmel

Az AkVarion gyömbér és articsóka kivonatot tartalmazó üdítőital Q10 koenzimmel készül, ízében inkább a gyömbér a dominánsabb. A Q10 koenzimet a szakirodalomban az energiafelszabadítás katalizátorának is nevezik. A Q10 koenzimet az emberi szervezet állítja elő, amelynek szintje a kor előrehaladtával csökken. Világszabadalmi eljárás teszi lehetővé a Q10 koenzim vízoldékonyságát.
0,5 literes kiszerelésben készül.

Hozzászólások lezárva